Türkçe

Gizlilik Politikası

Yürürlük tarihi: 13 Şubat 2019

onlineconvertfree.com ("biz", "biz" veya "our") https://onlineconvertfree.com web sitesini (bundan sonra "Servis" olarak anılacaktır) çalıştırır.

Bu sayfa, Hizmetimizi kullanırken kişisel verilerin toplanması, kullanılması ve açıklanması ile ilgili politikalarımız ve bu verilerle ilişkilendirdiğiniz seçimler hakkında sizi bilgilendirir.

Verilerinizi Hizmeti sağlamak ve geliştirmek için kullanırız. Hizmeti kullanarak, bilgilerin bu politikaya uygun olarak toplanmasını ve kullanılmasını kabul edersiniz. Bu Gizlilik Politikasında aksi belirtilmediği sürece, bu Gizlilik Politikasında kullanılan terimler, https://onlineconvertfree.com

adresinden erişilebilen Hüküm ve Koşullarımızdakiyle aynı anlama gelir.

Tanımlar

Bilgi Toplama ve Kullanma

Hizmetimizi size sunmak ve geliştirmek için çeşitli amaçlar için birkaç farklı türde bilgi topluyoruz.

Toplanan Veri Türleri

Kişisel Veriler

Hizmetimizi kullanırken, sizden sizinle iletişim kurmak veya sizi tanımlamak için kullanılabilecek kişisel olarak tanımlanabilir bazı bilgiler ("Kişisel Veriler") sağlamanızı isteyebiliriz. Kişisel olarak tanımlanabilir bilgiler şunları içerebilir, ancak bunlarla sınırlı değildir:

Kullanım Verileri

Hizmete nasıl erişildiği ve kullanıldığı hakkında da bilgi toplayabiliriz ("Kullanım Verileri"). Bu Kullanım Verileri, bilgisayarınızın İnternet Protokolü adresi (örn. IP adresi), tarayıcı türü, tarayıcı sürümü, ziyaret ettiğiniz Servis sayfalarımız, ziyaretinizin saati ve tarihi, bu sayfalarda harcanan zaman, benzersiz cihaz tanımlayıcıları ve diğer tanılama verileri.

İzleme ve amp; Çerez Verileri

Hizmetimizdeki etkinliği izlemek için çerezleri ve benzeri izleme teknolojilerini kullanırız ve belirli bilgileri tutarız.

Çerezler, isimsiz bir benzersiz tanımlayıcı içerebilecek az miktarda veri içeren dosyalardır. Çerezler, bir web sitesinden tarayıcınıza gönderilir ve cihazınıza kaydedilir. Bilgi toplamak ve izlemek ve Hizmetimizi iyileştirmek ve analiz etmek için işaretler, etiketler ve komut dosyaları gibi diğer izleme teknolojileri de kullanılır.

Tarayıcınıza, tüm çerezleri reddetmesi veya bir çerezin ne zaman gönderileceğini belirtmesi için talimat verebilirsiniz. Ancak, çerezleri kabul etmiyorsanız, Hizmetimizin bazı bölümlerini kullanamayabilirsiniz.

Kullandığımız Çerez Örnekleri:

Verilerin Kullanımı

onlineconvertfree.com, toplanan verileri çeşitli amaçlar için kullanır:

Genel Verilerin Korunması Yönetmeliği (GDPR) uyarınca Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Yasal Temel

Avrupa Ekonomik Bölgesi'nden (AÇA) iseniz, bu Gizlilik Politikasında açıklanan kişisel bilgilerin toplanması ve kullanılması için onlineconvertfree.com yasal dayanağı, topladığımız Kişisel Verilere ve bunları topladığımız özel içeriğe bağlıdır.

onlineconvertfree.com Kişisel Verilerinizi işleyebilir, çünkü:

Verilerin Saklanması

onlineconvertfree.com Kişisel Verilerinizi yalnızca bu Gizlilik Politikasında belirtilen amaçlar için gerekli olduğu sürece saklar. Kişisel Verilerinizi yasal yükümlülüklerimize uymak için gerekli olduğu ölçüde saklayacağız ve kullanacağız (örneğin, verilerinizi geçerli yasalara uymamız gerekiyorsa), anlaşmazlıkları çözüp yasal sözleşmelerimizi ve politikalarımızı uygularız.

onlineconvertfree.com ayrıca Kullanım Analizini dahili analiz amacıyla saklayacaktır. Kullanım Verileri, güvenliği artırmak veya Hizmetimizin işlevselliğini arttırmak için kullanıldığı veya yasal olarak bu verileri daha uzun süre saklamak zorunda olduğumuz durumlar haricinde, genellikle daha kısa bir süre için saklanır.

Veri Aktarımı

Kişisel Veriler de dahil olmak üzere bilgileriniz, veri koruma yasalarının sizin yetki alanınızdan farklı olabileceği eyalet, il, ülke veya diğer devlet bölgelerinin dışındaki bilgisayarlara aktarılabilir ve bunlara aktarılabilir.

Rusya Federasyonu dışındaysanız ve bize bilgi vermeyi seçtiyseniz, Kişisel Veriler dahil olmak üzere verileri Rusya Federasyonu'na aktardığımızı ve orada işlediğimizi lütfen unutmayın.

Bu Gizlilik Politikasına rıza gösterdiğiniz ve ardından bu bilgileri verdiğiniz takdirde, bu transfer için yaptığınız sözleşmeyi gösterir.

onlineconvertfree.com, verilerinizin güvenli bir şekilde ve bu Gizlilik Politikasına uygun olarak işlendiğinden emin olmak için gerekli tüm adımları atar ve bu konuda yeterli kontrol olmadıkça, Kişisel Verilerinizin bir kuruluş veya ülkeye aktarılmaması gerekir. Verilerinizin güvenliği ve diğer kişisel bilgilerin dahil olduğu bir yer.

Verilerin İfşası

Yasal Gereksinimler

onlineconvertfree.com, Kişisel Verilerinizi, bu tür bir eylemin gerekli olduğu inancıyla ifşa edebilir:

Veri Güvenliği

Verilerinizin güvenliği bizim için önemlidir, ancak İnternet üzerinden hiçbir aktarım yönteminin veya elektronik depolama yönteminin% 100 güvenli olmadığını unutmayın. Kişisel Verilerinizi korumak için ticari olarak kabul edilebilir araçları kullanmak için çaba sarf etsek de, mutlak güvenliğini garanti edemiyoruz.

California Çevrimiçi Koruma Yasası (CalOPPA) kapsamında "İzlemeyin" İşaretleri Politikamız

İzlemeyin ("DNT") özelliğini desteklemiyoruz. İzlemeyin, web tarayıcınızda izlenmesini istemediğiniz web sitelerini bilgilendirmek için ayarlayabileceğiniz bir tercihtir.

Web tarayıcınızın Tercihler veya Ayarlar sayfasını ziyaret ederek İzlemeyin özelliğini etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.

Genel Veri Koruma Yönetmeliği (GDPR) uyarınca Veri Koruma Haklarınız

Avrupa Ekonomik Bölgesi'nin (AEA) vatandaşıysanız, belirli veri koruma haklarınız vardır. onlineconvertfree.com Kişisel Verilerinizin kullanımını düzeltmenize, değiştirmenize, silmenize veya sınırlandırmanıza izin vermek için makul adımları atmayı amaçlamaktadır.

Sizinle ilgili hangi Kişisel Veriler hakkında bilgi sahibi olmak ve bunun sistemlerimizden kaldırılmasını istiyorsanız, lütfen bize ulaşın.

Bazı durumlarda, aşağıdaki veri koruma haklarına sahipsiniz:

Lütfen, bu tür isteklere yanıt vermeden önce kimliğinizi doğrulamanızı isteyebileceğimizi unutmayın.

Kişisel Verilerinizin toplanması ve kullanılması hakkında bir Veri Koruma Otoritesine şikayet etme hakkınız vardır. Daha fazla bilgi için, lütfen Avrupa Ekonomik Alanında (AÇA) yerel veri koruma otorize başvurun.

Servis Sağlayıcıları

Hizmetimizi ("Hizmet Sağlayıcıları") kolaylaştırmak, Hizmet adına bizim adımıza hizmet vermek, Hizmetle ilgili hizmetleri gerçekleştirmek veya Hizmetimizin nasıl kullanıldığını analiz etmemize yardımcı olmak için üçüncü taraf şirketleri ve bireyleri kullanabiliriz.

Bu üçüncü taraflar Kişisel Verilerinize yalnızca bu görevleri bizim adımıza gerçekleştirmek için erişim hakkına sahiptir ve ifşa etmemek veya başka bir amaçla kullanmamakla yükümlüdür.

Analytics

Hizmetimizin kullanımını izlemek ve analiz etmek için üçüncü taraf Hizmet Sağlayıcıları kullanabiliriz.

Reklam

Hizmetimizi desteklemeye ve sürdürmeye yardımcı olmak için size reklam göstermek için üçüncü taraf Hizmet Sağlayıcıları kullanabiliriz.

Ödemeler

Hizmet kapsamında ücretli ürünler ve / veya hizmetler sağlayabiliriz. Bu durumda, ödeme işleme için üçüncü taraf hizmetleri kullanırız (örneğin, ödeme işlemcileri).

Ödeme kartı bilgilerinizi kaydetmeyeceğiz veya toplamayacağız. Bu bilgiler doğrudan kişisel bilgilerinizi kullanımları Gizlilik Politikasına tabi olan üçüncü taraf ödeme işlemcilerimize sağlanmaktadır. Bu ödeme işlemcileri, Visa, MasterCard, American gibi markaların ortak bir çabası olan PCI Güvenlik Standartları Konseyi tarafından yönetilen PCI-DSS tarafından belirlenen standartlara uymaktadır. Anlat ve Keşfet. PCI-DSS gereksinimleri, ödeme bilgilerinin güvenli bir şekilde kullanılmasını sağlar.

Birlikte çalıştığımız ödeme işlemcileri şunlardır:

Diğer Sitelere Bağlantılar

Hizmetimiz, bizim tarafımızdan işletilmeyen diğer sitelere bağlantılar içerebilir. Bir üçüncü taraf bağlantısını tıklarsanız, o üçüncü tarafın sitesine yönlendirilirsiniz. Ziyaret ettiğiniz her sitenin Gizlilik Politikasını gözden geçirmenizi önemle tavsiye ederiz.

Üçüncü taraf sitelerin veya hizmetlerin içeriği, gizlilik politikaları veya uygulamaları üzerinde hiçbir kontrolümüz yoktur ve sorumluluk almayız.

Çocukların Gizliliği

Hizmetimiz 18 yaşın altındaki hiç kimseye hitap etmemektedir ("Çocuklar").

18 yaşın altındaki herhangi birinden kişisel olarak tanımlanabilecek bilgileri bilerek almıyoruz. Bir ebeveyn veya veli iseniz ve Çocuğunuzun bize Kişisel Veriler sağladığının farkındaysanız, lütfen bize ulaşın. Ebeveyn onayını doğrulamadan çocuklardan Kişisel Veriler topladığımızı fark edersek, bu bilgiyi sunucularımızdan kaldırmak için adımlar atarız.

Bu Gizlilik Politikasındaki Değişiklikler

Gizlilik Politikamızı zaman zaman güncelleyebiliriz. Bu sayfadaki yeni Gizlilik Politikasını yayınlayarak size herhangi bir değişiklik bildireceğiz.

Değişikliğin yürürlüğe girmesinden ve bu Gizlilik Politikasının en üstündeki "etkili tarih" i güncellemeden önce Hizmetimiz hakkında e-posta ve / veya belirgin bir bildirimde size bildireceğiz.

Herhangi bir değişiklik için bu Gizlilik Politikasını düzenli aralıklarla gözden geçirmeniz önerilir. Bu Gizlilik Politikasındaki değişiklikler, bu sayfada yayınlandıklarında geçerlidir.

Bize Ulaşın

Bu Gizlilik Politikası ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın: